Отидете към основна версия

881 0

Моу отива в Челси, получава и Фалкао

  • моуриньо-
  • челси-
  • фалкао
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Специалния" наставник на Реал (М) Жозе Моуриньо вече се е договорил с Челси и завръщането му на "Стамфорд Бридж" изглежда повече от сигурно, гръмна днес германският вестник "Билд".

Изданието доста рядко греши при такива сензационни вести и това накара доста испански медии също да оповестят завръщането на португалеца в Англия.

Подробности засега не се съобщават. Все още няма и официално потвърждение на новината от Челси, Реал Мадрид или самия Моуриньо.

В Англия обаче също са категорични, че Жозе се завръща. Даже там излезе информация за "скъп подарък", който му се готви от собственика Роман Абрамович. 

Той е на стойност 60 млн. евро. Не става въпрос обаче за нова яхта или луксозно имение, а за трансфер на топнападател.

В Челси от лятото ще пристигне звездата на Атлетико Мадрид Радамел Фалкао. Точно такава е сумата за разтрогване на договора му с "дюшекчиите", а за Абрамович не е проблем да я извади.

Моуриньо искаше Фалкао в Реал Мадрид, но изглежда ще се събере с него на друго място. Агент и на двамата е Жорже Мендеш, така че те със сигурност са в течение на сделката.

Очаква се в края на сезона португалецът да обяви раздялата си с Реал. Той не е долюбван от играчите, в хладни отношения е с босовете и раздялата вече изглежда 100% сигурна. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини