Отидете към основна версия

1 435 3

Военна техника помага при почистването на снега от стадион "Христо Ботев" във Враца

  • ботев враца-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • военна техника-
  • сняг

Срещата обаче може да и да не се проведе утре, тъй като прогнозите са, че ще продължи да вали сняг

Снимка:

Военна техника от поделението във Враца ще помага при почистването на снега от стадион "Христо Ботев", за да може да се играе двубоят Ботев - Лудогорец, съобщиха от клуба. Условието да стане това обаче е да спре да вали, защото иначе е невъзможно да се осигурят нормални условия за игра. Домакините са направили организация, която включва още цялата школа, всички треньори, както и помощта на феновете.

Срещата обаче може да и да не се проведе утре, тъй като прогнозите са, че ще продължи да вали сняг. Делегатът на мача Деница Крумова обясни, че ако времето не позволява мачът да се играе и утре, решението ще бъде взето от Спортно-техническата комисия на БФС.

"Ако снегът не спре, няма вариант теренът да се почисти. За утре е направена организация и се надяваме да не вали. В противен случай СТК ще насрочи срещата в удобно време и за двата отбора", обясни г-жа Крумова.

Главният съдия Драгомир Драгатов подчерта, че здравето на футболистите е на първо място и затова е отложил мача.

"Условията не са нормални за игра, здравето на футболиситте е най-важно. Не беше трудно да взема решението, защото снегът не спря да вали", добави Драганов.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини