Last news in Fakti

6 Март, 2022 19:05 1 431 3

Военна техника помага при почистването на снега от стадион "Христо Ботев" във Враца

  • ботев враца-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • военна техника-
  • сняг

Срещата обаче може да и да не се проведе утре, тъй като прогнозите са, че ще продължи да вали сняг

Военна техника помага при почистването на снега от стадион "Христо Ботев" във Враца - 1
Снимка:

Военна техника от поделението във Враца ще помага при почистването на снега от стадион "Христо Ботев", за да може да се играе двубоят Ботев - Лудогорец, съобщиха от клуба. Условието да стане това обаче е да спре да вали, защото иначе е невъзможно да се осигурят нормални условия за игра. Домакините са направили организация, която включва още цялата школа, всички треньори, както и помощта на феновете.

Срещата обаче може да и да не се проведе утре, тъй като прогнозите са, че ще продължи да вали сняг. Делегатът на мача Деница Крумова обясни, че ако времето не позволява мачът да се играе и утре, решението ще бъде взето от Спортно-техническата комисия на БФС.

"Ако снегът не спре, няма вариант теренът да се почисти. За утре е направена организация и се надяваме да не вали. В противен случай СТК ще насрочи срещата в удобно време и за двата отбора", обясни г-жа Крумова.

Главният съдия Драгомир Драгатов подчерта, че здравето на футболистите е на първо място и затова е отложил мача.

"Условията не са нормални за игра, здравето на футболиситте е най-важно. Не беше трудно да взема решението, защото снегът не спря да вали", добави Драганов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАБ-500

    9 0 Отговор
    Поне за нещо полезно да се използват военните
  • 2 Вероятно

    2 0 Отговор
    да я прехвърлят на фронта на врачани не им трябва те раздават песници на врага и ще има за всички
  • 3 Кики

    1 1 Отговор
    Абе направо се обадете на Путин да бомби с ТОС и снежинка няма да остане