Отидете към основна версия

3 832 9

„Иранския Хълк“ с атака към Мартин Форд: Отказа се от боя, защото трябваше да иска разрешение от жена си (ВИДЕО)

  • саджад гариби-
  • мартин форд-
  • иранския хълк-
  • бокс

Все още няма официална информация за пропадането на двубоя

Саджад Гариби отговори на съмненията, че той е причината за проваления мач срещу Мартин Форд, като направи видео обръщение към своите последователи в Instagram.

Днес чух, че Форд не иска да се бие с мен или който и да е друг боец. Аз никога не съм отменял мача, а просто той не иска отново да ме вижда! Това е против договора ни и моят екип юристи работи по въпроса. Всъщност красавеца не може да се бие, а просто се крие и бяга. Налага му се първо да иска разрешение от жена си. Не мога да повярвам. Това е срамота. Подобна победа не ми носи чест. Всъщност това е шегата, а не битката на века“, каза „Иранския Хълк“ в социалните мрежи.

Припомняме, че по-рано „Най-страшния мъж на планетата“ обяви, че битката е провалена по независещи от него причини, но без да дава подробности по темата.

Организаторите на този етап отказват коментар, като единствено предлагат възможността на хората, закупили си билети, да получат парите си обратно, макар останалата част от битките в Лондон да остават в календара.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.

Свързани новини