Отидете към основна версия

2 529 1

Николай Митов: Ако е вярно, че ще ме сменят с италианец, ще е много грозно

  • николай митов-
  • хебър

Наставникът на Хебър разбира за плановете на ръководството от медиите

Снимка: БГНЕС

Николай Митов може съвсем скоро да остане без работа, след като в медиите се появи информация, че ще бъде заместен от италианеца Серсе Козми. Наставникът на Хебър изрази огорчението си от информацията, но обяви, че не му е известно засега да има подобни планове от ръководството.

Нямам идея какво се случва. Никой не ме е търсил и всичко разбирам от медиите. В петък имахме среща с г-н Попов, на която бях възпрепятстван да отида, но там не се е споменавало нито за италианци, нито за извънземни. Обиден съм, но така е в България Ако е вярно ще е грозно, защото аз и моят екип сме работили и продължаваме да работим денонощно за каузата на Хебър, въпреки че днес е последният ни работен ден, тъй като ни изтича договора“, каза Митов пред регионалното издание Plovdiv Derby.

Старши-треньорът на „пазарджиклии“ прекара 4 години в клуба, като успя да му издейства две промоции в професионалния футбол, а сега по всичко личи ще се състои смяна на собствеността, с която ще се наложи и промяна на спортно-техническото ръководство.

На този етап обаче Хебър остава на общинска издръжка, но без ясен план за началото на лятната подготовка и завръщането в елитната Първа Лига.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини