Last news in Fakti

31 Май, 2022 16:33 2 522 1

Николай Митов: Ако е вярно, че ще ме сменят с италианец, ще е много грозно

  • николай митов-
  • хебър

Наставникът на Хебър разбира за плановете на ръководството от медиите

Николай Митов: Ако е вярно, че ще ме сменят с италианец, ще е много грозно - 1
Снимка: БГНЕС

Николай Митов може съвсем скоро да остане без работа, след като в медиите се появи информация, че ще бъде заместен от италианеца Серсе Козми. Наставникът на Хебър изрази огорчението си от информацията, но обяви, че не му е известно засега да има подобни планове от ръководството.

Нямам идея какво се случва. Никой не ме е търсил и всичко разбирам от медиите. В петък имахме среща с г-н Попов, на която бях възпрепятстван да отида, но там не се е споменавало нито за италианци, нито за извънземни. Обиден съм, но така е в България Ако е вярно ще е грозно, защото аз и моят екип сме работили и продължаваме да работим денонощно за каузата на Хебър, въпреки че днес е последният ни работен ден, тъй като ни изтича договора“, каза Митов пред регионалното издание Plovdiv Derby.

Старши-треньорът на „пазарджиклии“ прекара 4 години в клуба, като успя да му издейства две промоции в професионалния футбол, а сега по всичко личи ще се състои смяна на собствеността, с която ще се наложи и промяна на спортно-техническото ръководство.

На този етап обаче Хебър остава на общинска издръжка, но без ясен план за началото на лятната подготовка и завръщането в елитната Първа Лига.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    1 0 Отговор
    Ма тоя спиртомер с папаза толкова народна пара изтарашиха особедно първите две години какво се прави на девица добре че почнаха бая народ из града да му тегли по една та взеха че се разиграха последните мачове и ония от етър баламурниците спукаха гума иначе йок щеше вкара отбора всяка година изхвърляше половин отбор и докарваше толкова нови големия трениор