Отидете към основна версия

832 1

Антъни Иванов: Не мога да обещая медал от Световното

  • антъни иванов-
  • плуване-
  • световно първенство

Не се чувствам готов на 100%, заяви плувецът ни

Снимка: БГНЕС

Антъни Иванов призна, че не се чувства в оптимална форма преди Световното първенство по плуване в Будапеща, предаде Спортал.

"Много се радвам, че отново сме тук. Тежък сезон беше за мен, имаше много състезания в САЩ. Ще дам всичко от себе си на Световното първенство в Будапеща. Не мога да дам обещания обаче. Отивам без очаквания, но с високо вдигната глава. Имах нужда от почивка, не съм готов на 100%. Имах тежки изпити след това, нямах време да тренирам. Ако знаех, че съм готов, щях да кажа, че отивам да направя рекорд. Сега не мога да обещая медал. Тук съм да защитавам честта на България. За мен това е шесто поредно първенство. Фокусът за мен през тази година е Европейското първенство в Рим. Целта ми сега е да помогна на отбора. Като най-опитен да им вдъхна доверие и да са по-спокойни", призна Антъни Иванов на пресконференция в Пресклуб “България”.

"Подготовката мина нормално. Добър лагер направихме в Одрин. След Олимпийските игри успях да си направя нови цели. Имам още по-голямо желание за успехи. 15-о място на Олимпиада няма как да ме задоволи. Искам по-големи успехи", каза Любомир Епитропов.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини