Отидете към основна версия

9 275 16

Лекоатлет загуби състезание, защото пенисът му излезе от гащите (ВИДЕО)

  • лека атлетика-
  • пенис-
  • алберто нонино

През цялото време той не бе далеч от лидерите

18-годишният лекоатлет Алберто Нонино финишира последен по време на Световния шампионат за младежи до 20-годишна възраст в дисциплината на 400 метра спринт, защото пенисът му излезе от гащите малко след старта, научихме от Daily Star.

Младият италианец стартира уверено надпреварата и изглеждаше, че се движи много близо до лидерите, когато изненадващо започна да се протяга към гениталиите си. Това озадачи мнозина в началото, но от повторенията ясно си личи, че половият му орган си е проправил път през бельото и екипировката му.

Нонино финишира последен в надпреварата с време от 51,57 секунди, правейки всичко възможно, за да не се откаже от състезанието.

Социалните мрежи моментално го взеха на подбив и той побърза да коментира сам в своя Instagram профил, за да демонстрира здравата си психика. Италианецът признава, че е получил сериозна подкрепа от близките и роднините си и заявява, че ще продължи смело напред, тъй като състезанието изисква от него да се включи в още редица други лекоатлетически дисциплини.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.

Свързани новини