Отидете към основна версия

2 357 7

Глас от лагера на Бербатов призова Домусчиев, Стефанов, Фурнаджиев и Русев да напуснат лагера на Михайлов

  • петър величков-
  • кирил домусчиев-
  • бфс-
  • димитър бербатов

За пръв път думите към тях са с положителен оттенък

Снимка: БГНЕС

Последното решение на Софийски градски съд по темата с конгресите на БФС даде нова сила на скандалната борба за власт в родния футбол, като отново двата лагера предложиха собствени интерпретации. Интересното обаче е, че от щаба на Димитър Бербатов започват нова стратегия, с която подхождат с блага дума към част от членовете на Изпълнителния комитет към съюза.

Призовавам сериозните колеги в легитимния Изпълком – Кирил Домусчиев, Атанас Фурнаджиев, Венци Стефанов, Спас Русев и другите колеги, които със сигурност разбират какво вършат Михайлов и най-близкото му обкръжение, да се разграничат от действията им и се оттеглят от Изпълнителния комитет на БФС“, каза Петър Величков в интервю за bTV.

Част от посочените са бивши и настоящи президенти на елитните клубове у нас, което ги прави двойно по-влиятелни с оглед факта, че имат директно участие в случващото се по родните терени.

Бербатов отдавна търпи критики, че не търси подкрепата именно на тези хора и ще е любопитно да видим и тяхната реакция за думите на Величков.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.

Свързани новини