Отидете към основна версия

2 259 3

Анчелоти беснее заради въпрос за Мбапе

  • карло анчелоти-
  • килиан мбапе-
  • псж-
  • реал мадрид

Името на французина отново се свързва с Реал Мадрид

Снимка: БГНЕС

Карло Анчелоти негодува срещу журналистически въпрос, свързан с Килиан Мбапе, след като снощи стана ясно, че французинът ще настоява за трансфер през януари, след като е отчел преподписването на договора си с ПСЖ за грешка.

Как имате смелостта да ме питате това?! Не съм длъжен да отговарям“, каза италианският наставник на Реал Мадрид след снощното равенство с Шахтьор Донецк в Шампионската лига, цитиран от RMC.

Мбапе не ба крачка от това да подпише с „кралския клуб“ през лятото, но отхвърли предложението в последния момент, след като бе дал принципното си съгласие. Той се разубеди с оглед факта, че „парижани“ го превърнаха в най-скъпо платения атлет в света, а дори някои слухове са, че той е получил и управленска роля заедно с ангажиментите си на терена.

В Испания вече има и редица коментари, според които Реал не би си позволил да привлече футболист с подобно компрометирано поведение, пък бил той и атлет с качествата на френския талант.

Тиери Анри пък заяви, че „никой футболист не е по-голям от клуба, за който играе“, за да се опита да припомни на Килиан Мбапе, че неговата работа е да изпълнява заръките на треньорите и нищо повече.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини