Отидете към основна версия

2 556 11

Бодибилдър убил и изгорил останките на бившата в задния си двор

  • убийство-
  • бодибилдър-
  • иън баунах

Той е арестуван и срещу него е повдигнато обвинение за убийство и кремация

Снимка: Shutterstock

43-годишният Иън Баунах е арестуван от властите във Флорида, след като останките на бившата му съпруга - Кати Баунах, е били открити в огнището в задния му двор, предаде Fox News.

Бодибилдърът е обвинен в предумишлено убийство първа степен, незаконна кремация, притежание на наркотици и нарушаване на регламента за употреба на огнестрелни оръжия.

39-годишната жертва бе обявена за издирване от близки на 30 септември, но след щателно претърсване на дома на бившия ѝ съпруг са открити останки от тялото ѝ в огнището. Полицията също така открива огромни количества стероиди и дори заглушители за огнестрелни оръжия.

При развода им е установено упражняване на насилие от Иън към половинката си, както и срещу едно от двете им деца.

В нощта на изчезването Кати оставя децата у приятели, след което заявява, че ще навести бившия, за да прибере част от вещите си от дома му. Именно тогава тя е забелязана жива за последно.

Следователите разговаряли с мъжа в деня след обявата за нейното издирване, а автомобилът ѝ бил все още паркиран пред къщата. Не са открити първоначално улики за убийството, но на по-късен етап колата е открита на съвсем друга локация в района и това дава основание на съда, за да изиска обиск, който води и до ареста на Иън Баунах.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини