Отидете към основна версия

2 622 4

Бивш национал на Бразилия обвини Неймар, че умишлено си е изкарал червен картон, за да почива по Нова година

  • неймар-
  • псж-
  • валтер касагранде

Звездата на ПСЖ нееднократно е винен в подобни неспортсменски действия

Снимка: БГНЕС

Неймар си изкара нелеп червен картон при успех с 2:1 на Страсбург през седмицата, след като първо направи нарушение за жълт картон, а след това симулира за дузпа, за да принуди Клеман Тюрпен да го изпрати под душовете. Това разгневи мнозина, включително и бившия национал на Бразилия - Валтер Касагранде, говорейки пред UOL.

Неймар отново се доказа, като разглезено дете, както на терена, така и извън него. След отпадането от световното първенство заяви публично, че е много разстроен, но веднага след това организира парти в Бразилия. След фантастичния финал с хеттрик Мбапе побърза да се завърне към тренировките, а Неймар се видя принуден да го последва със своите користни цели. Той се завърна, за да не му се наложи по-късно да бъде привикан. Сега ще видите как ще се прибере отново в Бразилия, за да си спретне новогодишен купон, защото е наказан. Невероятно е каква липса на отговорност струи от този човек“, каза Касагранде пред изднаието.

В миналото ежегодно Неймар получаваше мистериозни контузии за по няколко седмици около 1/8-финалите в Шампионската лига, които често съвпадат с рождения ден на сестра му. Редица медии го улавяха в щури празненства, когато би следвало да се лекува.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини