Отидете към основна версия

1 114 0

Ерик тен Хаг алармира за нуждата от нови футболисти на фона на активизираната конкуренция на пазара

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед

Той изглежда е останал разочарован, че Манчестър Юнайтед не успя да привлече Коди Гакпо

Снимка: БГНЕС

Ерик тен Хаг се опита да прикрие отчаянието си за нови класни играчи по време на днешната си пресконференция преди срещата с Уувърхамптън, но думите му недвусмислено доказват, че е притеснен за втората половина на сезона с оглед активността на пазара от страна на конкурентите.

Мисля, че имаме състав и играчи, които отговарят на критериите ни. Но ни предстоят всички тези мачове. Състезанието е трудно във всеки един турнир. Ние искаме да продължим да играем навсякъде, както и за купите. Затова имаме нужда от играчи и то доста. Но не просто за количество, а и хора с качество. Имаме нужда от класни играчи, за да покрият празнините. Също така имаме нужда от конкуренция, за да разполагаме с различни решения. Затова търсим правилните играчи за нашия състав, които определено да отговарят на спортните ни критерии, но също така и на финансовите“, каза нидерландецът, цитиран от Daily Mail.

През изминалите дни гръмна новината, че Коди Гакпо е подписал с Ливърпул, въпреки слуховете през изминалия месец, че е водеща трансферна цел именно на „червените дяволи“.

Напускането на Кристияно Роналдо със сигурност ще се отрази положително на съблекалнята с оглед поведението на португалеца през настоящата кампания, но фактът, че за него няма адекватен заместник на върха на атаката, е видим за всички.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини