Отидете към основна версия

5 758 17

Футболна бомба: Два клуба предлагат на Меси чисти 240 хиляди евро на ден!

  • лионел меси-
  • кристиано роналдо-
  • лука модрич-
  • ал-насър-
  • ал итихад-
  • ал-хилал

Конкуренти на Ал-Насър искат Меси, тимът на Роналдо отговаря с трансферна атака за Модрич

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лионел Меси е 7-кратен носител на Златната топка, а в края на миналата зима ликува с Аржентина на Мондиала в Катар.

Лео обаче не се радва на най-добрите си дни на клубно ниво, Меси и ПСЖ отпаднаха в 1/8-финалите на Шампионска лига след 2 загуби от Байерн Мюнхен.

Според изключително интересни твърдения от чужбина, Лео обаче се радва на огромен интерес към него от страна на клубове желаещи да парафират със звездата.

Твърди се, че два тима от Саудитска Арабия са готови да плащат по малко над 240 000 евро чиста дневна заплата на Меси, ако подпише с тях като свободен агент това лято.

Визира се, че това са Ал Итихад и Ал-Хилал, тези отбори са сочени като основни претенденти на Ал-Насър за титлата в местното футболно първенство. Както е известно Ал-Насър се подсили с Кристиано Роналдо тази зима.

Много любопитно е, че Ал-Насър също има грандиозни трансферни планове за лятото, а именно да привлече на свободен трансфер футболното маестро Лука Модрич. Настоящият договор на Модрич с Реал Мадрид изтича също както този на Меси с ПСЖ в края на сезона. Твърди се, че заплатата, която би получавал Лука в Саудитска Арабия е значително по-голяма от тази, която евентуално ще взима, ако преподпише с "белия балет".

Така може съвсем скоро в шампионата на Саудитска Арабия да се събере образно казано - "цял камион със Златни топки".

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 22 гласа.

Свързани новини