Отидете към основна версия

539 1

Кимих остава в Байрен

  • кимих-
  • байерн мюнхен-
  • договор

Двете страни са близо до нов договор

Снимка: БГНЕС

Йозуа Кимих е взел решение да остане в Байерн Мюнхен. Договорът му изтича след година, а двете страни вече водят преговори за нов. Интерес към 29-годишния футболист имаше от Барселона и ПСЖ, но той иска да остане на "Алианц Арена", предава gong.bg.

Байерн също иска да задържи Кимих, но има условие – да си намали заплатата, която в момента е 20 млн. евро на сезон. Счита се, че универсалният футболист е съгласен на подобно нещо.

“Йошуа от много години е важен играч за Байерн и аз очаквам да продължи да бъде такъв и в бъдеще. Имахме много позитивен разговор. Дискусиите ще продължат”, коментира спорният директор на баварците Макс Еберл.

Той говори и за потенциалния трансфер на Матайс де Лихт в Манчестър Юнайтед. "Ще коментирам причините, когато настъпи моментът. Сега не е времето за това. Матайс игра много добре тук в последните две години и затова много фенове го харесват. Въпреки това трябва да помислите и за това, че понякога е нужно да се вземат някои решения. Освен това е важно как се чувства момчето. Той обаче все още е играч на Байерн и докато е такъв, ще получава цялата ни подкрепа”, добави Еберл.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини