Отидете към основна версия

1 961 7

Локо (Сф) изненада Черно море в „Надежда“

  • локо сф-
  • черно море-
  • победа-
  • надежда-
  • сула-
  • червен картон

Гостите играха 30 минути в намален състав след червен картон на Сула

Снимка: БГНЕС/Архив

Черно море допусна второ поредно поражение в рамките на само три дни. Вицешампионът от миналия сезон загуби с 1:2 като гост срещу Локо (Сф) в среща от третия кръг от Първа лига. В четвъртък "зелено-белите" отпаднаха от Лигата на конференциите след поражение с 1:2 пред собствена публика срещу Апоел Беер Шева, предава БТА.

Още в 9-ата минута столичани трябваше да направят принудителна смяна. Капитанът Валентин Николов получи контузия и на негово място на терена влезе Селсо Рапосо.

В 20-ата минута Велислав Василев от гостите направи пробив, който завърши с удар, но топката беше уловена от вратаря Александър Любенов. В допълнителното време на първата част Симеон Славчев би към вратата на варненци, но Пламен Илиев лесно се справи със ситуацията.

Локомотив поведе в 52-ата минута. Бруно Франко подаде за Анте Аралица, който със силен изстрел под гредата не остави никакви шансове за Пламен Илиев – 1:0.

В 64-ата минута Станимир Тренчев показа червен картон на Мазир Сула, които фаулира Анастасиос Пицолис. Реферът се консултира с видео асистент арбитрите и отстрани от терена халфа на "моряците".

След това Черно море изпитваше трудности да достигне до положения за изравняване на резултата. В 75-ата минута резервата Дуду шутира от фаул, но кълбото се отби в стената и излезе в ъглов удар.

В последната минута от редовното време влезлият от пейката Светослав Диков направи 2:0 след бърза атака и извеждащо подаване на Красимир Станоев. В седмата минута на продължението Асен Дончев с шут от дистанция реализира почетен гол в полза на варненци.

Мачове от третия кръг на Първа лига:
Локо (Пд) - Левски - 0:2
Хебър - Славия - 1:1
Спартак (Вн) - ЦСКА-София - 3:0
Лудогорец - Арда 5:1
Локо (Сф) - Черно море 2:1

В неделя:
Крумовград - Ботев (Пд) (21,15 часа, Диема спорт)

В понеделник:
Ботев (Вр) – Берое (21,15 часа, Диема спорт)

Отложен мач:
Септември - ЦСКА 1948

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини