Отидете към основна версия

646 4

Черно море и ЦСКА-София направиха нулево реми

  • черно море-
  • цска-софия-
  • реми-
  • варна

Влатко Дробаров получи контузия на загрявката и вместо него като титуляр започна Ренан Арияш за домакините

Снимка: БГНЕС/Архив

Черно море и ЦСКА-София не успяха да си отбележат гол и завършиха 0:0 в мач от 10-ия кръг на Първа лига. Непосредствено преди началото на срещата в групата на Черно море бе направена смяна. Влатко Дробаров получи контузия на загрявката и вместо него като титуляр започна Ренан Арияш. В групата на мястото на Дробаров влезе Берк Бейхан, предава БТА.

Първата сериозна ситуация в мача дойде в 25-ата минута и бе за гостуващия тим. Тибо Вион центрира от корнер, а топката стигна до Джонатан Линдсет, който я отклони, но тя премина встрани от вратата на домакините. В 32-ата минута Черно море можеше да открие резултата. Мазир Сула центрира от корнер, а Даниел Димов засече топката с глава на първа греда, но неточно. Минута по-късно вратарят на ЦСКА-София Густаво Бусато спаси опасен удар на Ренан Арияш от границата на наказателното поле. В 41-ата минута Джейсън Локило стреля опасно от над 25 метра, но топката попадна в ръцете на вратаря на домакините Пламен Илиев.

В 61-ата минута на мача Илиан Илиев-младши стреля от около 20 метра, но топката попадна в ръцете на вратаря на Черно море Пламен Илиев. В 70-ата минута гол на Аарон Исека за гостите не бе зачетен заради засада. В 72-ата минута Дуду проби отдясно и намери в наказателното поле на ЦСКА-София Мазир Сула, който отправи страхотен шут, но вратарят Густаво Бусато показа класа и успя да избие топката в корнер.

В 76-ата минута вратарят на Черно море Пламен Илиев предотврати сигурен гол, след като успя да избие топката след опасен удар леко по диагонал отляво на Зюмюр Бютучи от десетина метра. В 80-ата минута Мазир Сула проби отляво и пусна пас в наказателното поле към Клаудиу Кешеру, който стреля от 2-3 метра, но вратарят Густаво Бусато спаси.

Мачове от 10-ия кръг на Първа лига:
Локо (СФ) - Хебър - 0:0
Берое - Славия- 1:0
Локо (Пд) – Крумовград 0:2
Черно море - ЦСКА-София 0:0

В неделя:
ЦСКА 1948 - Ботев (Пд) (16,45 часа, Диема спорт)
Левски – Арда (18,45 часа, Диема спорт)
Ботев (Вр) – Лудогорец (21, 15 часа, Диема спорт)

В понеделник:
Септември - Спартак (Вн) (20 часа, Диема спорт)

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини