Отидете към основна версия

512 1

Перфектният гост Челси се стяга за "специален" мач на Анфийлд ВИДЕО

  • челси-
  • ливърпул

Срещата на лондончани в Ливърпул е в неделя от 18.30 часа

Снимка: YouTube

Мениджърът на Челси Енцо Мареска определи визитата на Ливърпул като специален мач, предаде Sportal.bg.

Лондончани са перфектни в гостуванията в Премиър лийг от началото на сезона и имат амбиции да спечелят точки на “Анфийлд”, въпреки че нямат победа над мърсисайдци в девет поредни мача. Италианецът потвърди и новината, че капитанът на Челси Рийс Джеймс вече е напълно възстановен и е на разположение за селекция.

“Рийс Джеймс е на разположение. Той работи с нас по време на паузата за националните отбори. Това са добри новини, особено за него. В момента той не може да играе по два мача седмично. Мисля, че сега най-доброто решение е да играе по един път седмично. В бъдеще? Все още не знам.

Мачовете срещу Ливърпул са специални за всички клубове. Средата там е фантастична и ние сме развълнувани да играем в такъв тип мач. Те са много труден съперник. Ще дадем всичко от себе си, за да вземем точки. Те се справят фантастично, имат много добри играчи и много добър мениджър. Клубът е много добър. От доста години те са на това ниво и продължават да го поддържат, което е важно за тях.

Ще подходим към двубоя без да мислим къде сме в класирането. Този мач все пак няма да определи докъде сме стигнали”, заяви Мареска.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини