Отидете към основна версия

512 0

Фонсека: Не исках да виждам никого след загубата от Фиорентина

  • пауло фонсека-
  • мибан-
  • италия

Треньорът е под напрежение, Милан е едва на шести и загуби и двата си мача в Шампионската лига

Снимка: YouTube

Последната загуба на Милан остави треньора Пауло Фонсека много ядосан, като той заяви, че няма да се съобразява с имената на футболистите, когато ги критикува, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Португалецът не може да приеме начина, по който тимът му допусна поражението от Фиорентина с 1:2. Тогава Тео Ернандес и Тами Ейбрахам изпуснаха дузпи, а титулярен изпълнител е Кристиан Палушич и треньорът не може да разбере защо е имало смяна. Ернандес бе изгонен в края на срещата заради протест срещу съдиите.

"Бях толкова ядосан след мача с Фиорентина, че бе по-добре да не виждам никого", каза Фонсека на пресконференцията си преди мача с Удинезе. "Бяхме само с няколко играчи на тренировките през седмицата, а националите се върнаха едва вчера. Говорихме за мача с Фиорентина, а днес и за двубоя с Удинезе. Знам, че много се е говорило за мача във Флоренция, за мен това е важно", каза специалистът.

Фонсека е под напрежение, като тимът му е едва на шесто място в класирането, на пет точки от лидера Наполи, а Милан загуби и двата си мача в Шампионската лига.

"Не затварям очите си пред проблемите. Имаме такива и трябва да ги решим", отсече Фонсека. "За мен нито един играч не е по-важен от отбора и тези, които правят грешки, трябва да поемат отговорност. Ако някой не следва указанията, е трудно за мен", призна треньорът.

"Няма какво да доказвам на никого, не съм актьор. Във футбола днес има голяма нужда да си забелязвам, аз не съм такъв човек и така е от първия ден в отбора. Може да попитате играчите", отговори Пауло Фонсека на въпрос дали има контрола в съблекалнята.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини