Отидете към основна версия

24 Февруари, 2015 10:05, обновена 24 Февруари, 2015 10:05 18 727 15

Ретро навигация за Porsche

  • porsche-
  • ретро-
  • навигация-
  • олдтаймер

Съвременните навигационни системи са с компактни размери и изпипан дизайн, но надали има собственик на класически автомобил, който да харесва контраста между новите технологии и старовремския шик на арматурното табло. За щастие на ретро маниаците Porsche Classic предлага решение на този проблем под формата на олдтаймерски радиоприемник с вградена навигация.

Устройството пасва идеално на слотове по стандарта DIN-1, който производителите следват десетилетия наред. Управлява се с две основни копчета, шест интегрирани бутона и 3.5-инчов тъчскрийн.



С черната си фасада и архивните си "врътки" радио-навигацията се вписва хармонично в арматурното табло на всяко класическо Porsche 911 от 60-те години до последните модели с въздушно охлаждане (993), но може да се монтира също на автомобили с преден и средноразположен двигател.



Независимо от ретро дизайна си, радиото поддържа всички основни функции на модерните навигационни системи. Собственикът може да избира между дву- и триизмерни карти, които се съхраняват на 8-гигабайтов microSD носител.

Устройството разполага с Bluetooth и може да се сдвои с всеки смартфон. Има и външен микрофон за провеждане на телефонни разговори. Както може да се очаква от Porsche обаче, цената не е никак ниска - €1 184.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини