Отидете към основна версия

4 338 14

Така се прави новата "тройка" на BMW (ВИДЕО)

  • bmw-
  • 3er-
  • g20-
  • видео

Феновете на BMW с около половин час свободно време няма да съжаляват ако го посветят на поредица от пет филмчета, документиращи всички етапи от производствения процес на новата "тройка". Кадрите са от завода в Мюнхен, но G20 вече се сглобява и във фабриката на компанията в Сан Луис Потоси, Мексико, а на по-късен етап версията с удължено междуосие ще се прави в Шънян, североизточен Китай.

Седмото поколение на най-продаваното BMW ще трябва да защити реномето си на най-добрия автомобил за каране в сегмента. Баварците имат сериозни амбиции за новата "тройка", а шефът по развойната дейност Клаус Фролих твърди, че тя засенчи всякаква конкуренция по динамика и удоволствие от шофирането.

Всяко от филмчетата показва различен стадий от раждането на G20 като се започне от формоването на ламарините и се стигне до поставянето на емблемата “330i” на капака на багажника. Повечето дейности са поверени на високотехнологични роботи, но най-възловите етапи от създаването на автомобила не могат да минат без човешка намеса.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини