Отидете към основна версия

13 642 10

Mercedes-ът на бебешките колички

  • mercedes-benz-
  • бебешка количка-
  • avantgarde-
  • hartan

Чувството за стил, превъзходство и изключителен комфорт, който е присъщ на автомобилите с марка Mercedes-Benz ще се възпитава още от най-ранна датска възраст. Това е идеята на създателите на новата бебешка количка Mercedes-Benz Avantgarde от фирмата Hartan

Количката се отличава с ергономичност, функционалност и безопасност. Тя е направена от скъпи материали, снабдена е с пневматични гуми и с петспицови колела в стила на AMG. Окачването се регулира, а теглото е 13 килограма. 8.9 кг тежи сгъваемата конструкция, а 4.1 кг - трансформируемата люлка.

Логото на Mercedes-Benz е на видно място - на безшумно сгъваемия таван на количката. Меки предпазни колани, защитаващи бебето от падане, две позиции на седене - с гръб или с лице към движението, топло отделение за краката и още куп аксесоари са нещата, с които Hartan и Mercedes-Benz ще привличат клиенти.

Количката Mercedes-Benz Avantgarde ще се предлага в няколко варианта. DESSIN Sport ще е решен в черно и сребърно с червени окраски на козирката. Dolce Vita е съчетание от бежово, пясъчно и кафяво, а DESSIN Deep Sea е в сив антрацит и небесносиньо. Продажбите ще започнат от края на месеца.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.

Свързани новини