Отидете към основна версия

6 654 21

Нова батерия на Samsung ще засрами iPhone

  • samsung-
  • galaxy-
  • батерия

Samsung пусна Galaxy Note10 по-рано този месец с куп основни подобрения, но изглежда, че южнокорейците също работят върху вълнуващи нововъведения и за по-евтините си модели.


Снимка, публикувана от GalaxyClub и изтекла от лаборатория за тестване на компанията, разкрива евентуалната батерия на предстоящия M20S - нов модел, който се очаква излезе на пазара през следващите месеци. Въпреки доста лошото качество, едно число може да се види сравнително ясно: капацитетът от 22,45 Втч. Като се има предвид, че смартфоните работят на 3,85 волта, това се равнянва на 5831 мАч. Имайте предвид, че това е номиналната мощност на батерията. Типичният капацитет не е много четлив, но изглежда е кръгло число, респективно 6000 мАч отговаря както на изображението, така и на потвърдения номинален капацитет.


Друго голямо предимство на батерията е, че, както може да видите на изтеклата снимка, тя не е по-голяма от тази в другите устройства. Съответно, увеличеният капацитет няма да изисква повече място.


Възможно е новата част да бъде и в конфигурацията на флагман линията на Samsung, а именно Galaxy S.


Това означава, че батерията на най-високия клас южнокорейски смартфони ще бъде двойно по-издържлива от тази на iPhone XS, която разполага с капацитет от 2658 мАч.


От друга страна, ако сте нетърпеливи да видите новата част в Galaxy S11, е твърде рано да се обсъждат подобни подобрения, имайки предвид, че флагманът ще излезе след около половин година.


Що се отнася до споменатия по-горе M20S, в този момент се знае много малко. Устройството може да получи зелена светлина през следващите месеци и да бъде насочено към средния клас на пазара.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.

Свързани новини