Отидете към основна версия

3 883 24

Република Китай лидер в производството на специализирани металообработващи машини

  • тайван-
  • металообработка-
  • машина-
  • технологии-
  • серво-
  • производство

KUEI CHUAN CO., LTD. – компания специалист в проектирането и разработването на металорежещи машини с повече от 30 годишен опит, е пионер в производството на високоскоростни машини за прецизно рязане на механични елементи и структури от стоманени пръти.

Новият модел е специално оборудван със серво мотори и високоскоростна система за обработка, като осигурява бързо и гладко рязане с намалени нива на шум. Най-голямата дължина на среза може да достигне 300мм и да е с персонализиран дизайн на формата, който на свой ред може да бъде пригоден изцяло за целите на конкретното задание - например за направата на оси на парни турбини.

Подобни машини са най-добрият избор на индустрията за прецизно рязане на дълги форми. Компанията успешно пусна на пазарите в Европа, Америка, Китай, Япония и Бразилия серия модели под собствената си марка КСМ.

Генералният мениджър на КСМ заяви, че машината прилага част от решенията на механичните скоростни кутии и, благодарение на възможността за работа с различни предавателни отношения, демонстрира бърза скорост на рязане, съчетана с нисък шум. В допълнение този модел е снабден със серво задвижване, което е в основата на постигането на скорост на рязане от 100 стоманени пръта в минута.

В частност може да се каже, че качеството, производителността и прецизността могат да надхвърлят тези на сходни модели машини на японските им конкуренти, но цената е по-ниска от тяхната.

Наскоро компанията е разработила машина за прецизно рязане на кръгли стоманени пръти с висока температура - RF-450IH. Този модел може да бъде използван за рязане с температура до 300-400 °C благодарение на специално проектираната си система за нагряване.

По този начин стоманените изделия се предпазват от структурни дефекти, причинени от рязането, и се гарантира високото качество на крайните изделия – например за производство на мотовилки за автомобилни и локомотивни двигатели.

В допълнение, компанията е създала клон в Тайкан, Дзянсу, Китай, за да предостави по-бързи и по-качествени услуги на китайския пазар.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.

Свързани новини