Отидете към основна версия

2 312 8

Република Китай предлага смарт фитнес решения

  • тайван-
  • смарт технологии-
  • фитнес

На фона на нарастващите опасения от продължаващата епидемия от Covid-19 е по-важно от всякога хората по света да поддържат силна имунна система. Има достатъчно доказателства, че редовните упражнения, пълноценният сън и здравословният режим на хранене помагат за това.

Световната здравна организация (СЗО) препоръчва възрастните хора да поддържат умерена ежедневна физическа активност, за да повишат мускулната сила и да подобрят цялостното си физическо състояние. Лекарите настояват, че по време на пандемията редовното спортуване в домашни условия може да се окаже от огромна важност за засилване на имунитета.

В тази връзка сега е моментът, когато на фокус са именно фитнес смарт решенията. Тайвански компании като Johnson, Dyaco и SportsArt Fitness Inc. са сред най-успешните в световен мащаб в сферата на смарт фитнес решенията, сред които е бягащата пътека Verde Treadmill, която е способна да преобразува до 75% от човешката енергия в електричество.

Друг любопитен домашен фитнес уред е Cycle Boxer – комбинация от велоергометър и специален стенд за бокс – така тренировката става не само забавна, но и доста предизвикателна.

Climbmill пък е бягаща пътека, но за любителите на изкачването на стълби.

Индийският пазар с неговия нарастващ потенциал също може да се възползва от гамата интелигентни решения за фитнес, които тайванските компании предлагат наред с фитнес оборудване, спортно облекло, смарт устройства, защитните и предпазни средства при спортуване и др.

„Благодарение на множеството иновативни фитнес решения, хората променят своето мислене и начина, по който прилагат спортуването и в частност - фитнеса в собствения си живот.“ - заяви изпълнителният директор на департамента по стратегически маркетинг на TAITRA (Съвет за развитие на външната търговия на Република Китай) Марк Ву.

Особено в момент, когато здравеопазването в световен мащаб е изправено пред сериозни предизвикателства, е наложително хората да преосмислят ежедневието си и да предприемат действия за засилване на имунната си система и поддържнето на физическия си тонус.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини