30 Март, 2020 21:40 2 297 8

Република Китай предлага смарт фитнес решения

  • тайван-
  • смарт технологии-
  • фитнес

На фона на нарастващите опасения от продължаващата епидемия от Covid-19 е по-важно от всякога хората по света да поддържат силна имунна система. Има достатъчно доказателства, че редовните упражнения, пълноценният сън и здравословният режим на хранене помагат за това.

Световната здравна организация (СЗО) препоръчва възрастните хора да поддържат умерена ежедневна физическа активност, за да повишат мускулната сила и да подобрят цялостното си физическо състояние. Лекарите настояват, че по време на пандемията редовното спортуване в домашни условия може да се окаже от огромна важност за засилване на имунитета.

В тази връзка сега е моментът, когато на фокус са именно фитнес смарт решенията. Тайвански компании като Johnson, Dyaco и SportsArt Fitness Inc. са сред най-успешните в световен мащаб в сферата на смарт фитнес решенията, сред които е бягащата пътека Verde Treadmill, която е способна да преобразува до 75% от човешката енергия в електричество.

Друг любопитен домашен фитнес уред е Cycle Boxer – комбинация от велоергометър и специален стенд за бокс – така тренировката става не само забавна, но и доста предизвикателна.

Climbmill пък е бягаща пътека, но за любителите на изкачването на стълби.

Индийският пазар с неговия нарастващ потенциал също може да се възползва от гамата интелигентни решения за фитнес, които тайванските компании предлагат наред с фитнес оборудване, спортно облекло, смарт устройства, защитните и предпазни средства при спортуване и др.

„Благодарение на множеството иновативни фитнес решения, хората променят своето мислене и начина, по който прилагат спортуването и в частност - фитнеса в собствения си живот.“ - заяви изпълнителният директор на департамента по стратегически маркетинг на TAITRA (Съвет за развитие на външната търговия на Република Китай) Марк Ву.

Особено в момент, когато здравеопазването в световен мащаб е изправено пред сериозни предизвикателства, е наложително хората да преосмислят ежедневието си и да предприемат действия за засилване на имунната си система и поддържнето на физическия си тонус.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    4 5 Отговор
    китаиска народна репоблика
  • 2 chhho

    1 4 Отговор
    'Република Китай предлага смарт фитнес решения'

    къде ги предлага тез фитнес решения? на животинския пазар в ухан ли?

    Коментиран от #7

  • 3 мечо

    1 1 Отговор
    които е ял катерица знае как неможе да се ислезе от тоалетната два дена а тези китаици прилепи са яли които са заразили сас коронен вирос палнетата ни
  • 4 Пустиняк от уханския пазар

    1 0 Отговор
    Който яде кучи крак, той за мене е бунак !
  • 5 баба ви от бг

    0 1 Отговор
    не ухан! комсомолците на кси чин пин са днесли от ю ес ей! тръмп миналата година е подписал на лабораториите в америка за този БОЕН ВИРУС! няма никакви чинии, на извънземни, никакви пазари за животни! този не умен, но тези убиха КЕНЕДИ и които пускат ебола, за диамантите на Ангола, петролът на иран ,ирак, либия, които удрят България- 1997 год,украина,югославия, чехия, словакия, монте негро,словения, даже босна, които разбраха на края какво са им направили маймуните, които се мислят за " богове"
  • 6 1234

    4 1 Отговор
    сега е момента китай да продава щатски дълг!
  • 7 Петър

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "chhho":

    Републилика Китай и Китайска Народна Република са две различни държави.
  • 8 ваня

    0 0 Отговор
    сега кой ще купи този дълг, ФАЛШИВ????? тези които печатат ФАЛШИВИ париииииииииии!!!!!!