Отидете към основна версия

5 341 12

Нов метод за заключване на вашия дом

  • xiaomi-
  • smart lock e-
  • заключване-
  • брава

Независимо от икономическата ситуация, глобалните проблеми с коронавируса и състоянието на пазара на високотехнологични технологии, разработчиците на Xiaomi продължават да разширяват гамата от нови джаджи, които опростяват живота ни и решават много ежедневни проблеми. Сега, инженерите на Xiaomi представиха Xiaomi Smart Lock E.

Рано или късно карантината ще приключи и ще трябва да напуснем домовете си, за защитата на които са проектирани смарт ключалките Xiaomi Smart Lock E. Те разполагат с шест метода за отключване наведнъж. Новата джаджа от Xiaomi може да се отвори с помощта на пръстов отпечатък, парола, таймер, като се използва Bluetooth, с HomeKit или по традиционния начин с помощта на стандартен ключ.

В същото време точността на сензора за пръстови отпечатъци е 98.5%. Използването на HomeKit пък разширява възможностите за използване на Xiaomi Smart Lock E в системата на Apple - с iPhone, iPad или Watch смарт часовник, собствениците могат да отключват и заключват врата, като използват или специално приложение, или асистента Siri.

Автономната работа се осигурява от осем стандартни батерии, гарантиращи 18 месеца работа на ключалката. Когато зарядът на батериите се приближи до 20%, светва LED индикация на ключалката, което показва необходимостта от попълване на енергия. Батериите могат да се презаредят чрез USB Type-C конектор или да се използва стандартния ключ в случай, че се изтощят напълно. Цената на заключването Smart Lock E ще бъде около 140 долара.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини