Отидете към основна версия

3 711 7

Умно осветление в новия електрически кросоувър на Volkswagen

  • volkswagen-
  • id.4-
  • интериор-
  • осветление

Volkswagen показа интериора на първия си електрически кросоувър ID.4, който ще дебютира до края на месеца. Главната особеност на салона е "умното" осветление в 30 цвята по избор.

Електромобилът от снимките има тапицерия в сиво-кафяви тонове, широки отвори на вратите и багажник, който поема до 453 литра при вдигнати облегалки на задната седалка.

За да подсилят усещането за простор, дизайнерите на VW са оформили арматурното табло в минималистичен стил. На него са разположени "реещ" се таблет на мултимедийната система и цифров приборен панел като в построения на същата платформа ID.3. Вентилационните отвори обаче са по-издължени.

"Умното" осветление ID.4 ще работи съвместно с останалите системи на електромобила, като подава специални светлинни сигнали. Ще известява, например, за заключени врати, входящи повиквания или за необходимостта за престрояване, като използва данни от навигацията.

Продажбите в Германия започват с лимитираната серия ID.4 1ST Max1, която ще получи специални седалки, одобрени от немски медици. Те имат няколко варианта за електрически регулировки и пневматични поясни опори с функция масаж.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини