Отидете към основна версия

2 901 9

Кофеинов спрей в джоба вместо 30 кафета (ВИДЕО)

  • кафе-
  • енергийна напитка-
  • спрей

Компактният, лек и практичен спрей VAE Energy, създаден от изобретатели от канадски стартъп, ще осигури на потребителите кофеин, еквивалентът на който се намира в 16 енергийни напитки или в 30 порции еспресо

Устройството за еднократна употреба от пластмаса е снабдено с вградена акумулаторна батерия, която ви позволява да пръскате енергийната смес в продължение на 2-3 седмици. В бъдеще, след успешното популяризиране на проекта на платформата Indiegogo, основателите на проекта планират да пуснат акумулаторен спрей, чийто корпус е направен от алуминий.

Идеята за устройството се ражда на изобретателите, докато наблюдават хора, консумиращи енергийни таблетки и напитки, докато се подготвят за изпити в университета. Малкият спрей с дължина само 9.2 см може лесно да се побере в джоба ви и по всяко време ще задържи ученика разсънен със свежа доза кофеин.

В допълнение към кофеина, инжекционният разтвор, който се впръсква върху езика на потребителя, съдържа две допълнителни съставки. В VAE Energy се използват шест основни съставки: вода, кофеин, три подсладителя на основата на заместители на захарта и естествен аромат.

Допълнителните вещества намаляват отрицателното въздействие на кофеина върху организма. В допълнение към очевидната, според тях, полза от преносимото устройство VAE Energy, разработчиците посочват и екологичния компонент на проекта.

Чрез премахването на закупуването на 16 кутии енергийни напитки, потребителите на VAE Energy няма да "хвърлят 16 празни алуминиеви кутии в океаните". Първите клиенти, ще могат да получат своите спрейове VAE Energy още през февруари 2021 г. на средна цена от около $ 14.

VAE се предлага в два цвята: черен със златен кант и бял с розово злато. Две седмици преди края на времето за набиране на средства за проекта на Indiegogo вече са събрани над 28 хиляди долара, докато необходимото за започване на работа е 20 хиляди.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.

Свързани новини