6 Октомври, 2020 16:16 2 885 9

Кофеинов спрей в джоба вместо 30 кафета (ВИДЕО)

  • кафе-
  • енергийна напитка-
  • спрей

Компактният, лек и практичен спрей VAE Energy, създаден от изобретатели от канадски стартъп, ще осигури на потребителите кофеин, еквивалентът на който се намира в 16 енергийни напитки или в 30 порции еспресо

Кофеинов спрей в джоба вместо 30 кафета (ВИДЕО) - 1

Устройството за еднократна употреба от пластмаса е снабдено с вградена акумулаторна батерия, която ви позволява да пръскате енергийната смес в продължение на 2-3 седмици. В бъдеще, след успешното популяризиране на проекта на платформата Indiegogo, основателите на проекта планират да пуснат акумулаторен спрей, чийто корпус е направен от алуминий.

Идеята за устройството се ражда на изобретателите, докато наблюдават хора, консумиращи енергийни таблетки и напитки, докато се подготвят за изпити в университета. Малкият спрей с дължина само 9.2 см може лесно да се побере в джоба ви и по всяко време ще задържи ученика разсънен със свежа доза кофеин.

В допълнение към кофеина, инжекционният разтвор, който се впръсква върху езика на потребителя, съдържа две допълнителни съставки. В VAE Energy се използват шест основни съставки: вода, кофеин, три подсладителя на основата на заместители на захарта и естествен аромат.

Допълнителните вещества намаляват отрицателното въздействие на кофеина върху организма. В допълнение към очевидната, според тях, полза от преносимото устройство VAE Energy, разработчиците посочват и екологичния компонент на проекта.

Чрез премахването на закупуването на 16 кутии енергийни напитки, потребителите на VAE Energy няма да "хвърлят 16 празни алуминиеви кутии в океаните". Първите клиенти, ще могат да получат своите спрейове VAE Energy още през февруари 2021 г. на средна цена от около $ 14.

VAE се предлага в два цвята: черен със златен кант и бял с розово злато. Две седмици преди края на времето за набиране на средства за проекта на Indiegogo вече са събрани над 28 хиляди долара, докато необходимото за започване на работа е 20 хиляди.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Афгански ЦРУ агент

    21 6 Отговор
    А кога хероинов?
  • 2 Гого

    33 0 Отговор
    вечерта с гумената жена и ще се заключим с виртуален райбер, задействан със смартфон, ще си пием кофеинов спрей и ще правим виртуален кекс. живот-идилия, пластмасов живот

    Коментиран от #3

  • 3 Дрога за всички

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    За това влизат в действие наркотиците,че кой луд би живял такъв живот.
  • 4 Рошко

    14 1 Отговор
    Вземете си и спрей за разлигавените мозъци че от ден на ден глупостта завладява света
  • 5 Аааа

    9 1 Отговор
    Нищо не може да замени истинското италианско кафе ...

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Kevin

    4 0 Отговор
    Електронната цигара си я пушиш с електронно кафе :D:D:D:D:D
  • 8 onq s konq

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Аааа":

    Може, може, аз го заменям с истинска българска гроздова, правена лично от мен.
  • 9 црррр

    4 0 Отговор
    ТЕ И ХРАНАТА МОГАТ ДА Я ЗАМЕНЯТ ПО ПОДОБЕН НАЧИН И ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО! Земеделието ще унищожат,животновъдството и хранителната промишленост,ще уволнят стотици хиляди хора. Ще ни роботизират.