Отидете към основна версия

2 723 7

Серийни LED фарове за новия Tiguan на VW!

  • volkswagen-
  • tiguan-
  • led-светлини-
  • фолксваген

Друга новост при Tiguan е динамичната анимация на LED мигачите

Една от новостите за модела са матричните LED фарове, които се интегрират за първи път в кросоувъра Tiguan. Новата система се нарича IQ.LIGHT и чрез нея Tiguan вече използва следващия еволюционен етап в областта на автомобилните светлини – матричната LED система.

В подобна форма тази система на предните светлини бе използвана за първи път от марката Volkswagen в модела Touareg - по-големият събрат на Tiguan. Следвайки неговите стъпки, модерните фарове бяха внедрени при Passat и Golf, а новият Tiguan е четвъртият модел на марката Volkswagen с тази матрична LED система.

Интересното при системата е, че във всеки от фаровете се използва матричен модул от 24 светодиода, който може да създаде различни гъвкави и интерактивни светлинни функции, които значително подобряват осветяването на пътното платно и безопасността и могат да се прожектират върху пътната настилка.

Друга новост при Tiguan е динамичната анимация на LED мигачите, интегрирани в модула на матричните фарове IQ.LIGHT LED. Светодиодните задни светлини също са обновени, като при върховите версии на оборудването те също включват анимирана функция на мигачите. Нов е и поразителният визуален ефект, който създава превключването между функциите на задните габаритни светлини и спирачните светлини.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини