Отидете към основна версия

5 402 17

Audi дискриминира потребителите на Android

  • audi-
  • android-
  • apple-
  • apple music

Решението не е много умно от страна на германците

Audi изпрати днес вълнуващо прессъобщение, от което става ясно, че ще дискриминира потребителите на Android. Добре, не точно с тези думи, но опитният читател знае за какво иде реч. А то е, че Audi ще интегрира Apple Music в много от своите модели, но тази екстра е безполезна, ако използвате Android.

Решението не е много умно от страна на германците, защото кратка справка в интернет показва, че има много повече потребители на Android, отколкото хора с Apple iOS. Съотношението възлиза на около 2.5 милиарда срещу 900 милиона в полза на Android на Google. И тези 2.5 милиарда души сега, на практика са дискриминирани.

Въпреки всичко е факт, че Apple Music вече ще е стандартен в много Audi-та. Както и да е, за хората, които притежават iPhone и следователно имат нещо общо с него, какво точно е Apple Music? Гореспоменатата световна мрежа казва следното за това.

Apple music е услуга за стрийминг на музика, която ви позволява да слушате неограничено количество музика. Поточното предаване означава, че не поставяте цялата музика локално на собственото си устройство (Mac , iPhone, iPad), а че се възпроизвежда през интернет.

С други думи, това е като Spotify, но по-скъпо и само за хора с Apple апарати в джоба. И още нещо, това означава, че самото ви Audi се свързва с вашия акаунт в Apple Music и че вече нямате нужда от телефон, за да пускате любимата си музика. Супер удобно за всички онези моменти, когато оставяте телефона си вкъщи, когато шофирате за работа, например... Но само за хора, използващи услугите на Apple.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.

Свързани новини