Отидете към основна версия

3 261 4

Ikea премахва мебелите ви и поставя свои в най-новото си приложение

  • ikea-
  • kreativ scanner app-
  • обзавеждане-
  • виртуална реалност

 Това се случва чрез виртуална реалност и изкуствен интелект

Ikea представи новото си приложение – Kreativ Scene Scanner, което позволява виртуално обзавеждане на собствения ви дом с продукти от популярната верига магазини. Към момента приложението е налично само за продукти на Apple, но съвсем скоро се очаква да бъде разработена и версия за Android, която да работи с различни от iPhone и iPad устройства. Софтуерът работи на всички смартфони от гамата на Apple, независимо дали те са оборудвани с LiDAR сензор.

Първоначално приложението ви моли да направите няколко снимки на дома си, а след това да сканирате цялото пространство с различни движения, за да бъдат събрани повече данни. След като сканира мястото, приложението изтрива настоящите мебели и ви дава възможност да ги замените с нови.

Може да избирате различно обзавеждане от гамата на Ikea и да поръчате мебелите директно чрез приложението. Ако се страхувате или не искате да заснемате дома си, компанията дава възможност да използвате 50 виртуални сцени, за да комбинирате различните мебели и обзавеждане.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.

Свързани новини