Last news in Fakti

22 Юни, 2022 19:05 3 248 4

Ikea премахва мебелите ви и поставя свои в най-новото си приложение

  • ikea-
  • kreativ scanner app-
  • обзавеждане-
  • виртуална реалност

 Това се случва чрез виртуална реалност и изкуствен интелект

Ikea премахва мебелите ви и поставя свои в най-новото си приложение  - 1

Ikea представи новото си приложение – Kreativ Scene Scanner, което позволява виртуално обзавеждане на собствения ви дом с продукти от популярната верига магазини. Към момента приложението е налично само за продукти на Apple, но съвсем скоро се очаква да бъде разработена и версия за Android, която да работи с различни от iPhone и iPad устройства. Софтуерът работи на всички смартфони от гамата на Apple, независимо дали те са оборудвани с LiDAR сензор.

Ikea премахва мебелите ви и поставя свои в най-новото си приложение

Първоначално приложението ви моли да направите няколко снимки на дома си, а след това да сканирате цялото пространство с различни движения, за да бъдат събрани повече данни. След като сканира мястото, приложението изтрива настоящите мебели и ви дава възможност да ги замените с нови.

Може да избирате различно обзавеждане от гамата на Ikea и да поръчате мебелите директно чрез приложението. Ако се страхувате или не искате да заснемате дома си, компанията дава възможност да използвате 50 виртуални сцени, за да комбинирате различните мебели и обзавеждане.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Македонец

    7 0 Отговор
    Браво за приложението, но икеа няма продукти , магазина в София е празен.

    Коментиран от #2

  • 2 СиСи

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Македонец":

    То е налично за момента само за САЩ , ама като преписват без да четат така е.

    Коментиран от #3

  • 3 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "СиСи":

    Има го и за България, преди малко тествах.
  • 4 Павел пенев

    1 0 Отговор
    Голяма фирма,бедно съдържание- особено сега след като ги изхвърлят от Русия и Беларус и като им спрат подаването на дървесина, ще започнат производството на гълъбарници.