Отидете към основна версия

13 512 13

Xiaomi ни върна 15 години назад и представи телефон с копчета

  • xiaomi-
  • телефон-
  • смартфон-
  • телефон с копчета

Мобилното устройство разполага със 128GB памет

Преди смартфоните да залеят пазара и на практика да елиминират телефоните с физически бутони на пазара се предлагаха най-различни модели с компактни или не толкова компактни размери и различни по конфигурация клавиатури. С навлизането на смартфоните с тъчскрийн тези телефони започнаха да стават все по-малко, а представянето на нов тип подобно устройство си е истинска сензация в света на технологиите.

От Xiaomi явно все пак намират причина да покажат такъв телефон и представиха новия Qin F22 Proс Android 12. Малкият телефон е с размери от близо 15см височина, 6см ширина и под 1см дебелина. Теглото му е 116 грама, като по-голямата част от него се дължи на 2150мАч батерия, поддържаща до 10W зареждане.

Освен чрез класическите копчета, телефонът може да се управлява и чрез сензорен екран с резолюция от 640х960 пиксела. За поддръжката на операционната система се грижи процесор MediaTek G85, както и 4GB RAM памет и 128GB място за съхранение. Телефонът може да се похвали и с две камери, една отпред и една отзад с резолюция от съответно 2MP и 8MP.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 43 гласа.

Свързани новини