Отидете към основна версия

28 364 22

Комплектите за преобразуване на коли с ДВГ в електромобили стават все по-популярни

  • конверсия-
  • електромобил-
  • кола с двг

Пример за това е британската компания Electrogenic, която предлага услугата преустройство на автомобили с класически двигател с вътрешно горене в електрически автомобили

Компанията Electogenic става все по-известна със своите трансформации на класически автомобили в модерни електромобили. Сега тя разработи иновативни електрически комплекти за автомобили с двигатели с вътрешно горене. Понастоящем автомобили като Jaguar E-Type, Land Rover Defender, класически Porsche-та 911 и Triumph могат да бъдат конвертирани с помощта на този пакет от Electrogenic.

За всеки от тези автомобили има няколко варианта за комплекти с различни характеристики на батерии и електродвигатели. Например за Land Rover Defender британците пуснаха три комплекта за преобразуване с електродвигатели с мощност от 161 до 201 к.с. и батерии с различен капацитет, които се различават с автономен пробег. Също така, клиентът може да избира между три режима на шофиране, включително "eco" и "sport".

Интересно е, че подобни трансформации са напълно обратими - ако желаете, можете да отидете в компанията отново и да превърнете електрическа кола в обикновена, каквато е била.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 74 гласа.

Свързани новини