Отидете към основна версия

15 868 20

Най-големият и скъп кросоувър на Honda влезе в производство (ВИДЕО)

  • honda-
  • pilot-
  • производство-
  • 2023

Honda Pilot 2023 се промени радикално

В американския щат Алабама стартира производството на Honda Pilot 2023 моделна година. Четвъртото поколение на флагманския кросоувър на японската марка ще бъде пуснат в продажба в началото на 2023 г. на цена от $40 000. Това съобщава официалният сайт на Honda.

Honda Pilot 2023 се промени радикално и е изграден на напълно нова платформа. Колата леко се увеличи по размер и се превърна в най-големия кросоувър в историята на марката. Новата Honda Pilot се върна към бруталния и тромав дизайн.

Има висок капак и огромни радиаторни решетки. Също така гамата е допълнена от опцията за пресечена местност TrailSport с офроуд гуми и допълнителен защитен пластмасов обвес - такъв е и първият кросоувър, който слиза от конвейера.

В салона на Honda Pilot има ново виртуално арматурно табло и голям 9.0-инчов сензорен екран. Кросоувърът е по-просторен отвътре и, както и преди, се предлага във версии със 7 и 8 места. Седалките на втория ред са с хоризонтално регулиране и ъгълът на наклон на облегалките се променя, а в осемместната версия централният стол може да се движи независимо от останалите.

Кросоувърът Honda Pilot има вече модифициран 3.5-литров V6 двигател с мощност 289 к.с. и изцяло нова 10-степенна автоматична трансмисия. Задвижването на четирите колела се допълва от система за управление на сцеплението.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 37 гласа.

Свързани новини