Отидете към основна версия

1 831 6

Всички нови Mini-та ще пристигат с куче в интериора

  • mini-
  • куче-
  • асистент

Spike е новият асистент на британската компания

През 2023 година Mini се подготвя да представи едно от най-големите обновления в историята на марката. През следващите осем месеца очакваме да видим изцяло новия Cooper заедно с новия Countryman, които вече направиха своите неофициални дебюти. Освен новите автомобили, британците се подготвят да въведат и една интересна тенденция, която ще „затвори“ по едно куче във всеки от новите коли на марката.

Разбира се, става въпрос за виртуален домашен любимец, който ще носи името Spike и ще служи като гласов асистент. Технологията за гласови асистенти съвсем не е нова в автомобилите, но при повечето от тях гласовете обикновено са обвързани единствено с име или фраза чрез която ги „извиквате“. При Mini това ще бъде различно и при всяко използване на гласовия асистент, Spike ще се появява на екрана на инфотеймънт системата.

Spike вероятно ще бъде идентичен с асистента, който от BMW използват, но с по-различно изживяване, благодарение на добавения „живот“ в асистента. Spike ще бъде достъпен за всички, които желаят да го добавят в автомобила си от ново поколение.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.

Свързани новини