Отидете към основна версия

1 406 8

Porsche вече предлага боя за стени

  • porsche-
  • 911-
  • цвят-
  • боя

Цветовете са подбрани от класически модели

Porsche Северна Америка се обедини с марката за бои Backdrop, за да пренесе емблематичните си цветове в дома на своите фенове. Сътрудничеството е по повод 75-годишнината на Porsche. Цветовете Irish Green, Speed Yellow, Ruby Star и Riviera Blue вече могат да украсят стените на дома или гаража на собствениците по същия начин, по който украсяват и техните Porsche-та по целия свят. Четирите цвята са избрани заради тяхната значимост за марката през всички тези години.

"Индивидуализацията е в основата на Porsche. Независимо дали става дума за специално изработен Taycan или за домашния ви офис, искаме да вдъхновим всички да мечтаят в пълни цветове", казва Айша Кокър, вицепрезидент по маркетинга на Porsche Северна Америка. "Заедно с Backdrop подбрахме серия от ярки, наситени цветове, които имат значение за нас и със сигурност ще внесат любимата естетика на Porsche в интериорния дизайн на вашия дом."

Що се отнася до избраните цветове, всеки от тях има уникално място в историята на марката. Irish Green се появява за първи път на спортния автомобил 356C през 1964 г. и е един от първите цветове, които се предлагат за Porsche 911. Speed Yellow се появява за първи път на 911 през 1991 г.. Ruby Star също датира от 1991 г. и може да се срещне върху моделите 911, 928 и 944. Първоначално известен като Rubystone Red, цветът е спрян след две години, преди да бъде върнат под ново име - Ruby Star. И накрая, синьото Riviera Blue дебютира през 1994 г. и се предлага за моделите 911, 928 и 964.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини