Отидете към основна версия

2 277 9

Tesla предлага безплатно зареждане в цяла Европа, но само днес

  • tesla-
  • supercharger-
  • зарядна станция-
  • европа

Предложението е по повод 10-тата годишнина на компанията

Днес Tesla Европа отбелязва 10 години от откриването на първите станции Supercharger на континента на 29 август 2013 г. Компанията отбеляза годишнината с публикация в X (бивш Twitter), в която напомня на своите последователи, че на днешния ден преди 10 години в Норвегия бяха открити първите шест станции Supercharger.

"Сега нашата мрежа обхваща 36 държави, над 1000 обекта и над 13 хил. Supercharger-а - позволявайки свобода на пътуването, независимо от дестинацията ви", написаха от Tesla. Постът беше придружен от рекламен видеоклип, в който потребителите на Tesla карат своите автомобили, зареждат ги на станциите Supercharger в цяла Европа и прекарват време в своите електромобили, докато ги зареждат.

За да отбележи този важен момент, производителят на електромобили предлага безплатно зареждане на всички собственици на Tesla и на други автомобили на 29 август. Tesla потвърди специалната оферта в последващ туит, който гласеше: "Между другото, днес зареждането в Европа е безплатно за всички! Това включва местата, отворени за всички електромобили (70% от нашата мрежа!)".

Това не засяга особено България, където мрежата на Tesla е запазена само за автомобили от марката и така или иначе зареждането е безплатно.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини