Отидете към основна версия

6 431 5

Samsung представи преносима батерия с огромен капацитет

  • samsung-
  • батерия-
  • преносима батерия

Тя разполага и с функция за бързо зареждане

Samsung наскоро представи ново попълнение към своята линия от аксесоари, специално пригодено да съпътства пускането на серията Galaxy S24. Последното предложение е 20 000mAh Quick Charge 45W външна батерия, която ще се появи по рафтовете от утре. Тя се присъединява към редиците на съществуващия 25W модел с капацитет 10 000 mAh, който е наличен за закупуване от известно време и разполага с два USB-C порта.

Цената на новия модел с капацитет 20 000 mAh, която се предлага в стилен бежов цветови вариант, е 60 GBP в Обединеното кралство. Това, което я отличава, е максимална мощност от 45 вата, когато е свързана към едно устройство, което гарантира бързо и ефективно зареждане. За момента подробностите относно разпределението на мощността между трите порта остават неразкрити.

Интересен аспект на 20 000 mAh Quick Charge 45W батерия е нейната външна конструкция, която включва 20 % рециклирано съдържание. Този екологичен подход е в унисон с нарастващата тенденция за устойчиви практики в технологичната индустрия. Включването на USB-C кабел в захранващата банка допълнително повишава нейната удобност и лекота на използване.

Тъй като Samsung продължава да разширява гамата си от аксесоари, тази нова батерия не само отговаря на изискванията на най-новата серия Galaxy S24, но и на по-широката потребителска нужда от надеждни решения за зареждане с голям капацитет.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 28 гласа.

Свързани новини