Отидете към основна версия

2 709 10

Ясни са характеристиките и външният вид на Nothing Phone (2a)

  • nothing phone-
  • 2a-
  • смартфон

Най-вероятно устройството ще бъде представено в края на месеца

В портала Reddit се появиха снимки на наскоро обявения смартфон Nothing 2a. Скоро те бяха изтрити, но някои членове на общността успяха да ги запазят. Освен това в коментарите към публикацията беше публикувано неофициално схематично изображение на смартфона, а в социалната мрежа X се появи списък с предполагаемите му характеристики.

На снимките устройството е в защитен калъф, но като цяло дизайнът на модула на камерата съвпада с предишни публикации. Потребител на Reddit под псевдоним rajeev_i_am също показа схематично изображение на смартфона, а в социалната мрежа X се появи висококачествен рендер на бъдещия продукт със същата камера и намотка за безжично зареждане под прозрачния заден панел.

Освен това станаха известни очакваните спецификации на смартфона. Според вътрешни лица Nothing Phone (2a) ще има 6.7-инчов AMOLED дисплей с честота на опресняване 120 Hz и процесор MediaTek Dimensity 7200. В допълнение, устройството е снабдено с 50-мегапикселови сензори за камера Samsung GN9 и JN1 и предната камера е Sony IMX615. Очаква се новият продукт да бъде пуснат в бял и черен цвят.

Премиерната дата на смартфона все още не е обявена - според слуховете, иновацията може да бъде представена на технологичното изложение MWC от 26 до 29 февруари.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.

Свързани новини