Отидете към основна версия

6 267 0

Google Maps също получи AI функции

  • google maps-
  • maps-
  • ai

Той ще помага в намирането на различни обекти

Google разширява използването на генеративен изкуствен интелект за усъвършенстване на Google Maps, като въвежда нови функции, които в момента са достъпни за избрана група в САЩ. Тази последна интеграция на AI позволява на потребителите да откриват места, съобразени с техните специфични нужди.

Google подчертава, че прозренията и обратната връзка от тези местни ръководства ще играят решаваща роля за усъвършенстването на функцията преди по-широкото ѝ пускане. Тази първоначална фаза може да се разглежда като затворена бета версия, с цел да се съберат ценни данни за подобряване на функционалността.

Примерът, предоставен от Google, демонстрира разговорния характер на интеграцията с изкуствен интелект. След като получат информация за местата, които им допадат, потребителите могат безпроблемно да продължат разговора с последващи въпроси, като например "Какво ще кажете за обяд?", без да се налага да излагат отново предпочитанията си. Потребителите могат да запазват препоръчаните места и да ги споделят с приятели.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.

Свързани новини