Отидете към основна версия

1 290 1

Появиха се първи снимки на новия Pixel Fold 2

  • google-
  • pixel-
  • pixel fold

Устройството вероятно ще се появи през тази година

Днес се появи изображение, за което се твърди, че показва прототип на Pixel Fold 2. Снимката, споделена от Android Authority показва значителни разлики в сравнение с предшественика му. Първо, частите на камерата имат нова форма, различна от тази на оригиналния Pixel Fold, като се отклонява от издължения дизайн на камерата, който обикновено се свързва с линията типична за Pixel.

Освен това екранът на капака на Pixel Fold 2 изглежда по-дълъг и по-тесен от този на предшественика му, което отговаря на опасенията относно широкия форм-фактор на предишния модел. Широкият дизайн на предишния модел често предизвикваше проблеми с ориентацията на приложенията, тъй като при отваряне по подразбиране те преминаваха в пейзажен режим, което се оказваше проблематично за някои приложения. Pixel Fold 2 има за цел да реши този проблем, като има размери, които са поне малко по-дълги от ширината му, когато е разгънат, което позволява на приложенията да работят по подразбиране в портретна ориентация.

Въпреки че вътрешният екран остава невидим на изтеклата снимка, според докладите той има изрязан отвор за селфи камерата в горния десен ъгъл, което се различава от разположението на рамката на оригиналния Pixel Fold. Въпреки че е описан като "доста тънък", Pixel Fold 2 все още има забележима гънка на дисплея.

Както при всяка изтекла информация, разумно е да подхождаме скептично към нея, докато не получим официално потвърждение. Тъй като се очаква Pixel Fold 2 да се появи на пазара през октомври, има достатъчно време да се появят допълнителни подробности преди пускането му на пазара.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини