Отидете към основна версия

3 166 3

Porsche и Puma показаха най-новия си общ проект

  • porsche-
  • puma-
  • дрехи-
  • обувки

Двете компании си сътрудничат за модни аксесоари

Porsche и Puma показаха най-новия си проект за облекла и обувки, като за вдъхновение си партнират със звездата от NBA ЛаМело Бол. Колекцията се основава на емблематичното Porsche 911 Turbo и автомобилното наследство на Индиана и се подчертава от обувките MB.03, носени от Бол, и маратонките All-Pro Nitro.

Обувките MB.03, отличаващи се с жълто-черна цветова схема с ленти, наподобяващи нокти, отразяват характерния стил на Бол на корта. Въпреки че са украсени с логото на Porsche и Turbo, връзката им с 911 Turbo не е толкова явна. По подобен начин маратонките All-Pro Nitro, предимно жълти с нотки черно, също носят маркировката Porsche и Turbo.

В допълнение към обувките колекцията включва различни части от облеклото, като суичъри, якета, тениски, потници и къси панталони. Puma описва сътрудничеството като безпроблемно съчетаване на спортни постижения с автомобилна изтънченост, което се харесва както на баскетболните фенове, така и на автомобилните ентусиасти.

Porsche и Puma имат история на съвместни модни начинания, включително специална серия маратонки, пусната в средата на 2022 г. в чест на 50-годишнината на Porsche 911 Carrera RS 2.7, включваща десет цвята боя.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.

Свързани новини