Отидете към основна версия

1 648 13

Samsung работи над достъпен смарт часовник

  • samsung-
  • galaxy 4-
  • galaxy watch

Той вероятно ще носи името Watch 4 (2024)

Понастоящем Samsung е в процес на разработване на по-достъпно устройство, за което първоначално се говореше, че ще бъде наречено Galaxy Watch FE и ще се базира на модела Watch4. Неотдавнашните прозрения на Макс Джамбор в X обаче показват, че прозвището FE може да не е точно и вместо това устройството вероятно ще бъде наречено Galaxy Watch4 (2024).

Въпреки промяната в наименованието се очаква новото носимо устройство да разполага със спецификации, подобни на тези на Watch4. Тази стратегия позволява на Samsung да представи отново доказано и добре прието устройство от 2021 г., като същевременно го предложи на по-достъпна цена.

Разсъждавайки върху оригиналния Watch4, той събра положителни отзиви заради впечатляващото си качество на изработка и яркия OLED панел. Забележително е, че това беше първият умен часовник на Samsung, който включваше Wear OS, което го прави убедителен избор за повторно пускане на пазара. Като използва успеха и функциите на предишния модел, Samsung има за цел да предостави на потребителите достъпен, но богат на функции смарт часовник.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини