Отидете към основна версия

3 296 16

Ето как ще изглеждат следващите „айфони“

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 16

Появиха се кадри на прототипи

В интернет наскоро се появи набор от прототипи, които представляват линията iPhone 16, включително iPhone 16 и iPhone 16 Pro и хвърлят светлина върху някои ключови предположения за дизайна. Тези модели потвърждават два известни слуха за дизайна. Първо, те предполагат, че iPhone 16 наистина ще разполага с вертикална камера подобна на тази при X и Xs и второ, те намекват за наличието на нов бутон за заснемане, разположен отстрани на устройството.

Наличието на вертикален изрез за разположението на камерата на новия iPhone 16 е в съответствие с очакванията. Включването на изрез за новия бутон за заснемане на камерата обаче предполага нещо по-интригуващо.

За разлика от традиционните бутони, които биха били покрити от калъфа, новият бутон на iPhone 16 изглежда открит и което предполага, че ще се управлява с докосване, а не физическо щракване.

Очаква се устройствата да дебютират през септември, като тогава ще видим колко умело от Apple са успели да опазят тайните за дизайна и функциите на смартфоните.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.

Свързани новини