Отидете към основна версия

4 733 28

Apple преминава към нов дизайн за iPhone

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 17-
  • slim

Устройствата от серия 17 ще бъдат по-тънки

Технологичният гуру на Bloomberg Марк Гурман изнесе някои интересни факти за предстоящия iPhone 17 в последния си бюлетин Power On. Позовавайки се на обширната си мрежа от източници в Apple, Гурман предполага, че цялата компания ще се насочи към по-тънки устройства, което ще обхване не само iPhone, но и MacBook, Apple Watch и други.

Apple активно разработва "значително по-тънък телефон" специално за линията iPhone 17, чието пускане на пазара е планирано за 2025 г. Това се съгласува с по-ранни слухове за потенциален "iPhone Slim", който ще се появи през 2025 г. Гурман подчертава амбицията на Apple да предлага на потребителите най-тънките и леки продукти във всяка категория устройства.

Информацията на Гурман подсказва, че серията iPhone 17 може да не е хомогенна група по отношение на дебелината. Възможно е Apple да планира специален "тънък" модел в рамките на линията, който да обслужва потребителите, които отдават приоритет на тънкия и лек дизайн пред всяко друго съображение.

Разбира се, за момента всичко това остават слухове, а преди да видим каквото и да е потвърждение за тях, ще трябва да изчакаме премиерата на серията iPhone 16, която е насрочена за края на тази година.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.

Свързани новини