Отидете към основна версия

1 554 8

Програмата на Apple за самостоятелна поправка вече е налична и в Европа

  • apple-
  • ios-
  • iphone-
  • ipad-
  • mac

Очаква се скоро да я видим и в Канада

Страхотни новини за феновете на Apple и любители на ремонтите тип "Направи си сам" в Европа. Програмата Self Service Repair Diagnostics на Apple, която стартира в САЩ в края на миналата година, вече е достъпен в 32 европейски държави и се очаква скоро да се появи в Канада.

Тази програма дава възможност на потребителите да отстраняват неизправности и да идентифицират неизправни компоненти на своите iPhone, Mac и дисплеи. Работейки на отделно устройство на Apple, софтуерът ви превежда през процеса на диагностика с помощта на подсказки на екрана. След приключването му той дава ясна оценка: има ли вашето устройство хардуерни проблеми и ако да, кои части трябва да се заменят?

Макар че самият софтуер не може да ви предостави експертни познания за извършване на ремонти, той елиминира догадките и рационализира процеса. Това е особено ценно за независимите сервизи, тъй като им предлага надежден инструмент за диагностициране на клиентските устройства.

Програмата осигурява достъп до оригинални части на Apple, специализирани инструменти за ремонт и изчерпателни ръководства за ремонт на 42 продукта на Apple, включително наскоро пуснатите MacBook Air с чипове M3.

По същество тази програма предоставя същите ресурси, използвани от оторизираните техници на Apple, като ви дава възможност да поддържате и удължавате живота на вашите устройства на Apple.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.

Свързани новини