Last news in Fakti

27 Юни, 2024 16:49 1 304 7

Програмата на Apple за самостоятелна поправка вече е налична и в Европа

  • apple-
  • ios-
  • iphone-
  • ipad-
  • mac

Очаква се скоро да я видим и в Канада

Програмата на Apple за самостоятелна поправка вече е налична и в Европа - 1

Страхотни новини за феновете на Apple и любители на ремонтите тип "Направи си сам" в Европа. Програмата Self Service Repair Diagnostics на Apple, която стартира в САЩ в края на миналата година, вече е достъпен в 32 европейски държави и се очаква скоро да се появи в Канада.

Тази програма дава възможност на потребителите да отстраняват неизправности и да идентифицират неизправни компоненти на своите iPhone, Mac и дисплеи. Работейки на отделно устройство на Apple, софтуерът ви превежда през процеса на диагностика с помощта на подсказки на екрана. След приключването му той дава ясна оценка: има ли вашето устройство хардуерни проблеми и ако да, кои части трябва да се заменят?

Макар че самият софтуер не може да ви предостави експертни познания за извършване на ремонти, той елиминира догадките и рационализира процеса. Това е особено ценно за независимите сервизи, тъй като им предлага надежден инструмент за диагностициране на клиентските устройства.

Програмата осигурява достъп до оригинални части на Apple, специализирани инструменти за ремонт и изчерпателни ръководства за ремонт на 42 продукта на Apple, включително наскоро пуснатите MacBook Air с чипове M3.

По същество тази програма предоставя същите ресурси, използвани от оторизираните техници на Apple, като ви дава възможност да поддържате и удължавате живота на вашите устройства на Apple.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смях в залата

    3 2 Отговор
    Все ми е на акъла , че един хлебопекар ще се оправи телефона .
  • 2 Ха..

    2 0 Отговор
    Бих се съгласил ако беше безплатно 😁
  • 3 зевзек

    1 0 Отговор
    това е за гийкове, и студенти първи курс по електроника, клуб Млад Техник
  • 4 Хйгффхйй

    2 0 Отговор
    Младежът, наречен Луис Росман от Ютюб, има доста казно по темата за тези програми на Епъл, Самсунг и т.н. Накратко казано, хубава работа, ама.... корпоративна.

    Коментиран от #6

  • 5 Тод

    1 0 Отговор
    До колкото познавам практикитв на Епъл, с тази програма удоволствието сам да си унищожиш телефона ще струва 10-20% по-малко от чисто нов айфон.

    Коментиран от #7

  • 6 Джон

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хйгффхйй":

    Какво още иска той?
  • 7 Джон

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Тод":

    Апъл винаги са се старали да се ползват вечно. Познавам беден човек, който ползва Айфон 4 всекидневно за основен телефон. Даже интернет има и може да отваря страници.